Logistiek administratief medewerker

Ter ondersteuning van ons expeditie team zijn we op zoek naar een Logistiek Administratief Medewerker waar je een belangrijke schakel bent binnen ons team in Vlaardingen en ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van nationale en internationale transporten. Je bent verantwoordelijk voor de juiste documentatie van begin tot het einde van het transport. Vind je het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze klanten op een proactieve, persoonlijke en professionele wijze worden geholpen? Vind je het een uitdaging om oplossingen te vinden voor de wensen en behoeften van de klant en hen te adviseren over de mogelijkheden die de OSL Group biedt? Lees dan verder!

Wie zijn wij?

OSL Group is een totaalaanbieder op het gebied van logistiek en transport in de Randstad. We kunnen alle soorten producten en goederen opslaan in speciaal daarvoor ingerichte warehouses en alles naar de gewenste bestemming vervoeren via de meest efficiënte route. Dit doen we met een team van enthousiaste medewerkers en we hebben de ambitie om te groeien en meer klanten te bedienen.

Wij zijn gevestigd in Vlaardingen Hoogstad. Goed bereikbaar via de A20 en het openbaar vervoer. 

Wat houdt de functie in?

Als Logistiek administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de transporten. Denk hierbij aan het volgens onze ISO normen opslaan van documenten, het versturen van informatie aangaande de transporten richting je collega’s en de klanten.  Contacten onderhouden met klanten, rederijen, vervoerders en agenten. Daarnaast zorg je voor de correcte facturering van de geleverde diensten. Tevens zorg je ervoor dat de dossieradministratie up to date is.

Zoals je ziet is dit een uitdagende functie. Samen met jouw collega’s stel je prioriteiten. Je hebt overzicht over je eigen werkzaamheden en deze deel je zelfstandig en planmatig in. Je bent flexibel, communicatief sterk en je kunt goed samenwerken.

Wat vragen wij van jou?

OSL Group houdt van diversiteit onder onze medewerkers en streeft dat ook na. OSL Group heeft een zogezegd platte organisatiestructuur met zelfsturende teams. Individuele titels zijn van ondergeschikt belang, het teambelang staat altijd op de eerste plaats. Gezamenlijk klaren we de klus!

Daarom werken wij graag met medewerkers die een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel hebben en ook kritisch kunnen zijn op zichzelf en op zijn of haar collega’s, zolang het maar op een positieve en constructieve manier gaat. Dit alles om elkaar, en OSL Group als bedrijf, te laten groeien en ontplooien.

Iedereen die wil krijgt binnen OSL Group de ruimte om zich te ontwikkelen en door te groeien, dit door middel van persoonlijke coaching of training.

Wanneer pas je goed bij OSL Group en bij deze functie?

 • Je bent op zoek naar een baan die een beroep doet op jouw zelfstandigheid professionaliteit en je wilt meegroeien in onze ambitie;
 • Je hebt bij voorkeur een relevante opleiding op mbo-niveau (bijv. Scheepvaart en Transport College) of vergelijkbaar;
 • Je hebt een aantal jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • Je bent communicatief sterk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift. Het beheersen van de Chinese taal is een pre.
 • Verder ben je energiek, down-to-earth, stress bestendig, nauwkeurig, flexibel, collegiaal met een hands-on mentaliteit;
 • Je kan tegen een stootje en ziet vooral uitdagingen en mogelijkheden in plaats van problemen.
 • Je bent vanaf 01-10-23 of 01-11-23 fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden en vrijheden;
 • Een salaris waar je blij van wordt;
 • Werken in een informele maar ook professionele werkomgeving;
 • Een prettige en collegiale werksfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor humor en iedereen staat voor elkaar klaar;
 • De mogelijkheid om zowel professioneel als persoonlijk te groeien.

Geïnteresseerd?
Heb jij interesse in de functie van Logistiek Administratief Medewerker dan ontvangen wij graag je motivatie met uitgebreide CV!

Apply for this job

Careers NL

 • Drop files here or
  Accepted file types: pdf, jpg, png, Max. file size: 5 MB, Max. files: 2.
   Upload in PDF, JPG or PNG document.

  Head office